Plussize jeans för alla tillfällen

Jeans don't fit anymore

Är du på jakt efter ett par plussize jeans att bära till vardags eller kanske till något speciellt tillfälle? På senare år har utbudet breddats rejält och det går att hitta snygga välsittande jeans i många olika storlekar. Vill du ha klassiskt blå, coolt svarta eller somrigt ljusblå? Allt finns!

En bredare marknad

Mode och trender har sin naturliga plattform på världens alla catwalks men på senare år har det blivit lättare för gemene man att klä sig enligt trenderna som råder. Detta gäller oavsett storlek, marknaden för större storlekar har nämligen breddats i takt med att efterfrågan har ökat. Plussize jeans finns numera att finna på många olika vanliga klädbutiker och naturligtvis på nätet. Drar du en storlek större och vill se bra ut i jeans? Här får du några tips på var du kan hitta ditt nästa inköp.

Happy fat man with blue shirt isolated on white background

Många olika stilar

Jeans finns i många olika utföranden. Från början när cowboys bar dem var det mest vanligt att ha dem i blått. Efter en tid förändrades tyget eftersom det tunga livet på häst gjorde naturliga slitningar på det hållbara materialet. Numera är det vanligt att köpa jeans som redan är slitna eftersom det hör ihop med jeansstilen. Det är snyggt med lite toningar på låren eller öppna knän. Prova själv och shoppa plussize jeans så att de passar din egen kropp.

Snygg och bekväm

När det gäller kläder är det bästa om man kan vara både snygg och bekväm samtidigt. Plussize jeans passar fler kvinnor än bara de som drar en större storlek eftersom det nästan alltid är skönt att ha på sig löst sittande kläder. Vill du komplettera din garderob med ett par plussize jeans som verkligen framhäver dina former och är lätta att kombinera till både vardag och fest? Satsa på ett par i mörkblått eller svart så blir det enklare att matcha.

En andra hud

När det gäller jeans har det länge varit populärt att bära dem så tätt intill kroppen att de nästan känns som en andra hud. Några minns kanske 80-talets omklädningsrum där människor hjälpte varandra att knäppa knappen genom att ligga ned på golvet och pressa ihop byxorna, allt för att följa rådande mode. Nuförtiden är det lika populärt att bära tajt som att bära löst sittande, det viktiga är att du utstrålar bekvämlighet. Ett par sköna plussize jeans är en självklarhet i modegarderoben.

Var dig själv

Större storlekar på kläder har länge varit lite åsidosatt bland de stora klädkedjorna. Nu börjar det bli ändring på det området, kanske främst i och med den kroppsaktivism som bedrivs på många sociala medier. Det är klart att du ska kunna hitta ett par jeans för alla tillfällen, även om din kropp inte faller inom normen. Spana in utbudet av plussize jeans på olika sidor på nätet och gör dig beredd på att hitta ett växande sortiment som bara blir större.

Köp hem favoriterna

Vill du klä dig lite extra snyggt på en fredag på jobbet eller shoppa hem något nytt till spelningen i helgen? Plussize jeans passar dem som vill ha lite extra rum i kläderna, köp hem dina favoritpar – det är du värd.

Be the first to comment on "Plussize jeans för alla tillfällen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*