Följ modet trots att du är lång

Det knepiga med mode kan vara att det inte alltid är anpassat för långa människor. Men med lite eftertanke och kreativitet kan även långa människor följa modet.

Jeans som passar långa människor

För dig som är lång kan det vara svårt att hitta jeans som både passar och ser bra ut. Ett tips är att prova lågmidjade jeans då de kan göra så att dina ben inte ser lika långa ut. Särskilt om du har en kort överkropp, vilket är ganska vanligt, så kan lågmidjade jeans göra så att din kropp ser mer proportionerlig ut. Det positiva med jeans är att modellerna ofta säljs med valbar benlängd. Om du har svårt att hitta byxor som är tillräckligt långa för dig så kan därför ett par jeans med extra långa ben vara ett bra alternativ.

Svårt att hitta tröjor med tillräckligt långa ärmar?

Att shoppa tröjor kan vara ett stort projekt för långa människor. Det jobbigaste är när man hittar ett plagg som passar perfekt, förutom att ärmarna är för korta. Men med lite fantasi så kanske problemet går att lösa. En del tröjor har ganska breda sömmar. Genom att öppna upp sömmarna längst ut på ärmarna så kan de bli betydligt längre.

Var inte rädd för att vara dig själv

Bara för att du är lång så ska du inte tänka för mycket på vilka kläder du väljer. Det viktigaste är att du känner dig bekväm i kläderna du väljer. Om ett plagg du älskar får dig att se extra lång ut så ska du inte vara rädd för att använda det ändå.

Be the first to comment on "Följ modet trots att du är lång"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*