Kroppsproportioner och långa människor

Människors kroppar ser olika ut. En kropp kan ses från olika håll och i olika rörelser. Kroppsdelarnas storlek och hur de förhåller sig till varandra bildar tillsammans din kropp. Ibland kan kroppens proportioner kännas skeva. För långa kvinnor kan känslan av obalans uppstå om de är långa men har liten byst. En lång kvinna kan förändra kroppens proportioner genom att exempelvis göra en bröstoperation. Det finns bland annat droppformade implantat som simulerar naturliga bröst. När du gör en bröstförstoring med droppformade implantat kan du få väldigt fin siluett om du är lång.

Använd kläder för att förändra kroppens siluett

Du kan med olika klädesplagg också påverka din siluett och ge en illusion kring kroppsproportionerna. Du kan laborera med olika klädesplagg och stilar för att du ska kunna framställa din kropp på det bästa sättet enligt dig. När du känner att din kropp är proportionerlig kommer du förmodligen även bli mer tillfreds med den. Om droppformade implantat skulle få dig att känna dig vackrare och finare är det något du bör överväga att genomföra. Genom att prata med en kirurg kan du få bra svar om vilka resultat du kan få med droppformade implantat.

Ideal och längd

Det finns ett idealiserande kring ur kroppen ska se ut. Längdfixering är en grej som kan lägga krokben för synen på dig själv. Det gäller speciellt långa kvinnor där idealet säger att de inte ska vara för långa. Längd är något som du har fått av naturen och inget du kan göra speciellt mycket åt. När det kommer till ideal är det allra bästa att alltid utgå från ditt eget tycke och smak när det kommer till kroppen. Det är inte sällan som långa människor har komplex över längden. Men genom att jobba med ditt mindset och välja fina tankar om dig själv kan du komma runt komplexen och istället se din längd som något positivt.

Be the first to comment on "Kroppsproportioner och långa människor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*